Villa Koša - Bana Josipa Jelačića 2, Primošten, Hrvatska

Pratite nas:

Villa Koša

Villa Koša se nalazi u simpatičnom, malenom mjestu Primošten. Primošten je tipično dalmatinsko mjesto na Jadranskoj obali. Sam objekt s apartmanima se nalazi samo par koraka od mora! Ako te mislili da ste ikada odsjeli bliže moru, promislite još jednom. Villa Koša je smještena direktno na samoj plaži! Probudite se sa mirisom mora i laganog povjetarca u Villi Koša.

Osim kvalitetno uređenih apartmana, Villa Koša nudi relaksaciju, opuštenost, tišinu i mir te čisto more i pristupačne plaže, sve što je potrebno za savršeno obiteljsko ljetovanje na moru. Poput jedrilice što u sumrak nečujno kliže ka sigurnom prenočištu i svojim svjetlima u daljini ukrašava uvalu, otkrijte i Vi svoj mir i sklonište u prekrasnoj Villi Koša.

Villa Koša smjestila se u ulici Josipa Bana Jelačića 2, u Primoštenu. Svojim gostima nudi 13 prekrasno uređenih apartmana i 1 dvokrevetnu sobu

Priča o Villi Koša ide u prošlost čak do 1930. godine kada je prvi dio objekta izgrađen. U početku su postojale samo 2 sobe sa zajedničkom kupaonicom. Tijekom godina je mijenjala svoj oblik i povećavala svoj smještajni kapacitet.

Od samog početka do danas Villa Koša je u obiteljskom vlasništvu te je danas vodi treća generacija obitelji Luketa. Od samog početka želimo da se naši gosti osjećaju dobrodošlo, da imaju osjećaj obiteljske atmosfere.

Zbog takvog pristupa imamo goste koji dolaze svake godine. Neki tako već dolaze preko 30 godina. Impresivno, zar ne!? To nam je najveće priznanje našeg rada i pristupa te se veselimo novim gostima kao i onim starima!

Povjerenje svog odmora nam godinama poklanjaju mladi parovi, obitelji s djecom, ali i ljudi treće životne dobi. Kako god okrenete mi smo najbolji odabir za Vas! Svi ste dobrodošli!

Želimo da naš dom bude i Vaš dom u Primoštenu!
Obitelj Luketa