Villa Koša - Bana Josipa Jelačića 2, Primošten, Hrvatska

Pratite nas:

FAQ

Kojim je putem najlakše doći u Primošten?

Ukoliko putujete kopnenim putem sa sjevera, preporučavamo Vam autocestu A1 u smjeru Splita. Izađete na izlaz Šibenik-Primošten-Rogoznica te pratite dalmatinsku magistralu u smjeru Split-Primošten još 30 kilometara i stižete na odredište.

Zračna luka Split je udaljena 35 kilometara te je transfer taxijem moguće organizirati uz prethodnu najavu i doplatu. Cijena transfera u jednom smjeru je oko 50€.

Zračna luka Zadar je udaljena 103 od Primoštena. Poznati avioprijevoznik Ryanair slijeće u ovu luku. Transfer je također moguće organizirati uz doplatu.

Za sva dodatna pitanja pošaljite nam mail ili nam se obratite putem društvenih mreža!

Kada je check-in & check-out?

Check-in je od 15 sati. Međutim, ukoliko je smještajna jedinica koju ste rezervirali ranije pripremljena, biti ćete ranije smješteni.

Recepcija radi od 0/24 te se ne naplaćuje dolazak u kasne noćne sate. Molimo Vas ukoliko znate da će Vaš dolazak biti kasno da nam pritom javite kako ne bismo smatrali da ste otkazali rezervaciju.

Check-out je do 10 sati.

Molimo Vas da poštujete vrijeme!

Da li se čišćenje smještajnih jedninica obavlja svakodnevno?

Apartman se ne čisti svakodnevno, jednom kada Vi preuzmete ključe osoblje više ne ulazi u apartman. Nakon 7 dana se mijenja posteljina kada Vas prethodno obavijestimo da bismo unaprijed odredili kada Vama odgovara. Mijenjanje ručnika možete svakodnevno zatražiti na recepciji. Ukoliko želite da Vam se apartman čisti svakodnevno, možete zatražiti na recepciju uz nadoknadu.

U sobu se svakodnevno ulazi, pri tome se mijenjaju ručnici, baca se smeće te se sređuje krevet.

Koliko je Villa Koša udaljena od centra?

Centar je udaljen 400 metara od samog objekta. Centru možete pristupiti šetnicom koja se proteže od centra do Ville Koša. U samom centru su brojni barovi, tržnice, pekarne, restorani, trgovine u kojima ćete zasigurno pronaći sve što Vam treba. Na središnjem trgu u centru se svake večeri odvija prigodan program. Nemojte propustiti koncert Puhačkog orkestra Primošten svake nedjelje!