Villa Koša - Bana Josipa Jelačića 2, Primošten, Hrvatska

Pratite nas:

Primošten


Primošten je maleno dalmatinsko mjesto smješteno na Jadranskoj obali. Izuzetno je pitoreskno i prepoznatljive vizure svoga staroga grada koji će Vas na nebrojeno mnogo slika ostaviti bez daha! Primošten je danas prepoznatljiv i kao grad plaža jer je u svakom dijelu mjesta druga plaža na kojoj možete uskočiti u more. Nekoć ribarsko mjeste, danas destinacija koja iz godine u godinu bilježi rast turista, ali i zaljubljenika u samo mjesto. Godine 2017. na brdu Gaj je otvoren i blagoslovljen kip Gospi od Loreta koja je zaštitnica samog mjesta.
Primošten je i idealna polazna točka za obilazak gradova i okolnih mjesta. Šibenik je tek 25 kilometara udaljen, Split 58 kilometara, dok je Trogir na 28 kilometara udaljenosti od Primoštena.

Izleti u Nacionalne parkove Krka i Kornati su dostupni na dnevnoj bazi iz Primoštena brodom, dok se na Krku može i cestovnim putem koji broji 35 kilometara iz mjesta.
Više o povijesti Primoštena, okolice, ali i Hrvatske možete pronaći na niže navedenim linkovima. Preporuke, članke i zanimljivosti možete pratiti i na našoj facebook stranici na kojoj dijelimo ono bitno kako bismo Vam pomogli osmisliti najbolji odmor!

Ako želite preporuku vezanu za izlet ili restoran slobodno nam se javite na recepciji.
Stojimo Vam na raspolaganju.